Тести Формули-1 у Барселоні. Хемілтон захопив лідерство за підсумками першого тижня

Тести Формули-1 у Барселоні. Хемілтон захопив лідерство за підсумками першого тижня
Льюїс Хемілтон

А от команда Ferrari зосередилася виключно на надійності

Льюїс Хемілтон очолив протокол четвертого дня міжсезонних тестів Формули-1.

Останній день першого тижня тестів пройшов у змішаних умовах: спершу траса була вологою, а після обіду повністю підсохла, завдяки чому пілоти змогли попрацювати на сліках і зібрати корисні дані перед початком другого тижня.

У четвертий день Mercedes поділила обов'язки між двома пілотами. Валттері Боттас працював зранку, коли траса була вологою.

Льюїсу Хемілтону пощастило з умовами більше. Британець після обіду працював виключно на сліках, а за годину до завершення сесії йому вдалося на Medium встановити найкращий показник дня – 1:19.333.

Також довго на трасі пробули пілоти McLaren, яка нарешті отримала надійну силову установку, завдяки якій тепер може працювати над продуктивністю шасі.

Спершу на трасі перебував Стоффель Вандорн. Він також проїхав багато кіл на вологій трасі, але після обіду затримався за кермом та провів ще три години на сухому покритті. Саме у його активі другий найкращий час дня, але своє коло він проїхав на Hypersoft – 1:19.854.

Останні дві години за кермом McLaren перебував Фернандо Алонсо. Він зосередився на роботі на Supersoft і встановив п’ятий час.

Команду Ferrari протягом цілого дня представляв Себастьян Феттель. Німець зосередився виключно на надійності та відверто не намагався вийти у лідери, хоча і став третім – 1:20.241 (Soft).

665

Нагадаємо, старт третього дня тестів «Формули-1» в Барселоні був відкладений через сніг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: