У Mercedes відхрещуються від чуток, що Боттаса у команді замінить Окон

У Mercedes відхрещуються від чуток, що Боттаса у команді замінить Окон
Болід Mercedes

Тото Вольфф запевняє, що команда робитиме ставку на Вальттері та Хемілтона і надалі

Керівник «Срібних стріл» Тото Вольфф визнав, що Mercedes пильно стежить за виступами Естебана Окона у Формулі-1, але спростував чутки, що француз незабаром замінить Вальттері Боттаса.

Фін опинився у німецькій команді рік тому після того, як Ніко Росберг сенсаційно завершив кар’єру у перегонах одразу після здобуття чемпіонського титулу.

Боттас досить непогано провів перший сезон у топ-команді та навіть певний час був претендентом на чемпіонство, проте залишився у тіні свого напарника Льюїса Хемілтона.

Водночас, протеже Mercedes Естебан Окон провів дуже успішний перший повний сезон у Формулі-1, посівши восьме місце у загальному заліку та заробивши очки у 18-ти із 20-ти гонок.

Нещодавно з’явились чутки, що у Бреклі можуть звернутися до послуг француза, який входить до програми підтримки Mercedes, щоб той замінив Боттаса. Але Вольфф відкидає подібні припущення.

«Естебан є одним із наших гонщиків, і тому ми слідкуємо за його виступами, але команда налаштована на подальшу співпрацю з Вальттері», - розповів керівник Mercedes в інтерв’ю фінській газеті Turun Sanomat.

«Якщо ми почнемо думати про інших гонщиків, це означатиме, що Вальттері не буде на 100% упевнений у собі, - пояснив Вольфф. – Можу запевнити, що всі у команді хочуть, щоб Вальттері досяг успіху. Як і Льюїс, він є нашим пілотом, і ми не думаємо про інших».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: