У Renault виникли проблеми з мотором, у Force India відзначають небувалий прогрес

У Renault виникли проблеми з мотором, у Force India відзначають небувалий прогрес
Болід Renault

Команди Формули-1 по-різному підходять до нового сезону

Інженери Renault виявили проблеми з охолодженням кінетичного мотор-генератора на випробуваннях нової силової установки.

Для 2018 року Renault готує структурне оновлення двигуна. На базі компанії у Вірі-Шатійоні проводяться активні випробування нової силової установки, однак за даними Motorsport.com Італія, не всі проведені на стендах тести виявилися вдалими.

За наявною інформацією, у Renault виникли складнощі з охолодженням і термоізоляцією кінетичного мотор-генератора MGU-K.

При цьому двигун внутрішнього згоряння показав на тестах позитивні результати та здатний витримати необхідний мінімум у сім гонок. Також вирішено проблему з високими вібраціями турбіни.

Водночас, у команді Force India розповіли, що перед початком міжсезоння досягли такого рівня розуміння нової машини, якого ніколи не було раніше.

Технічний директор Ендрю Грін заявив, що ще по ходу 2017 року команда серйозно просунулася з автомобілем наступного сезону, і це стало можливо завдяки призовим за четверте місце у минулому сезоні.

«Ці призові багато змінили, ми виконали величезну роботу для наступного року, розбираючись, у якому напрямку йти далі, - сказав Грін в ефірі передачі Motorsport.com The Flying Lap. - Раніше нам це ніколи не вдавалося».

Грін додав, що команду мотивувала велика кількість оновлень по ходу сезону.

«Ми привозили новинки, які серйозно міняли машину, так було у кожній гонці. Ця робота справді мотивувала всіх на базі», - пояснив Грін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: