У Toro Rosso не розраховують на російського гонщика?

У Toro Rosso не розраховують на російського гонщика?

Квят, очевидно, розчарований тим, що пропустив дві гонки

Керівник команди Toro Rosso Франц Тост наполягає на тому, що зараз іще не можна вважати П’єра Гаслі та Данііла Квята напарниками по команді Формули 1 у 2018 році.

Гаслі дебютував у команді на Гран Прі Малайзії – він замінив Квята, і команда з того часу заявила, що француз збереже це місце до кінця сезону.

Однак щодо його присутності на Гран Прі США виникли сумніви, оскільки Honda наполягає, щоб Гаслі взяв участь у фіналі Суперформули, який пройде у той самий вікенд.

Карлос Сайнс перейде до Renault вже в Остіні – перед тим, як приєднатись до французького виробника на весь сезон 2018 року.

Але незважаючи на те, що Гаслі вразив команду, Тост наполягає, що наразі немає жодних угод на наступний рік.

«На цей момент питання складу на наступний рік відкрите,Ми подивимось, у нас є час. Red Bull не потрібно поспішати з цим. Побачимо. Давайте зараз дочекаємось того, що станеться в Остіні. А більше нема про що говорити», - заявив він.

Тост відкинув припущення, що компанія у 2018 році може вийти за рамки власної програми підготовки пілотів.

«Завжди існують варіанти, але питання полягає у дотриманні філософії. Філософія Toro Rosso – завжди працювати з пілотами Red Bull, - сказав він. – Питання пілотів у підсумку вирішує Red Bull».

Тост визнав, що Квят, очевидно, розчарований тим, що пропустив дві гонки.

«Авжеж, кожен пілот розчарований, коли не бере участі у гонках, але на це були свої причини», - прокоментував він.

Щодо раннього переходу Сайнса Тост сказав: «Було вирішено, що він іде до Renault, і більше нема про що говорити. Це було частиною угоди.

Ми віддали його Renault як компенсацію за чинний контракт між Toro Rosso та Renault – щоб вийти з цього контракту, і угоду було укладено таким чином. Цього слід було очікувати», - резюмував Тост.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: