Українець здобув подіум у фіналі чемпіонату Іспанії з картингу

Українець здобув подіум у фіналі чемпіонату Іспанії з картингу

Олександр Бондарев ще й має путівку у Rotax Grand Final

21-22 жовтня на картодромі Circuito Internacional de Zuera відбувся заключний етап чемпіонату Іспанії. Іспанці одні з останніх у Європі визначають переможців і володарів путівок на Rotax Grand Final, який відбудеться 4-11 листопада у Португалії.

Олександр Бондарев, який вже має таку путівку, мав ще й чудову нагоду позмагатись із найкращими іспанськими та португальськими пілотами у складі іспанської заводської команди EKR Kart Racing.

Кваліфікацію Олександр закінчив четвертим, і це дало йому непогану стартову позицію, яку він вдало використав, закріпившись спочатку на третій, а потім і на другій позиції. Перед фінішним колом Олександр вийшов уперед і впевнено фінішував.

За регламентом чемпіонату стартові позиції у другому фіналі визначалися не за результатами першого фіналу, а за другим найкращим часом у кваліфікації, який в Олександра виявився 17-м.

Така стартова позиція практично позбавляла пілота шансів на загальний успіх. Але Сашко коло за колом просувався вперед, й у підсумку фінішував четвертим.

Але радіти ще було зарано: комісари дали Олександру п'ять секунд пеналізації за невідповідне положення бампера, що відсунуло його на десяте місце.

Загальний результат за підсумками двох фіналів – третє місце.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: