Українська команда виграла Ралі Іспанії у категорії WRC Trophy

Українська команда виграла Ралі Іспанії у категорії WRC Trophy

Екіпаж Горбаня та Ларенса фінішував на в Іспанії на 24-й позиції абсолютного заліку

Третій день Ралі Іспанії обійшовся для екіпажу Eurolamp World Rally Team без технічних проблем, йдеться у прес-релізі команди Eurolamp WRT.

Скориставшись суботніми проблемами Валерія Горбаня та Сергія Ларенса, один з їхніх суперників по категорії WRC Trophy, Жан-Мішель Раукс, починав неділю у безпосередній близькості від екіпажу Eurolamp WRT.

За перші чотири швидкісні ділянки дня він зміг довести цю близькість до критично небезпечного значень - француз відставав від дуету української команди всього на 0,6 секунди.

«Ми занадто довго зволікали сьогодні, думаючи, що маємо достатню перевагу. Але після того, як на четвертій спецділянці дня у нас трапився розворот, що коштував втрати чималого часу, ситуація стала дуже неприємною. Ми зрозуміли, що перемога від нас може вислизнути. Необхідно було прискорюватися. Що ми і зробили на двох заключних відрізках», - розповів після фінішу іспанського етапу Валерій Горбань.

Екіпаж Eurolamp WRT фінішував на Ралі Іспанії на 24-й позиції абсолютного заліку, вигравши у категорії WRC Trophy. Провівши всі сім відведених правилами залікових гонок у WRC Trophy, Валерій Горбань і Сергій Ларенс очолюють турнірну таблицю заліку.

Але у їхніх суперників ще є по дві гонки у запасі. Так що доля трофея вирішиться або у Великобританії, або в Австралії, але вже без безпосередньої участі української команди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: