В США заявили, що Гран Прі Мексики повинен проходити у червні

В США заявили, що Гран Прі Мексики повинен проходити у червні

Організатори Гран Прі хочуть змінити дати візиту Формули-1 до Мексики

Організатори Гран Прі США хочуть змінити дати візиту Формули-1 до Мексики, і поєднати цей етап із канадським у червні, щоб залучити мексиканських уболівальників.

Коли Ф1 повернулася у США на трасу в Остіні у 2012 році, тисячі мексиканців обрали цю гонку, тому що жили поруч із місцем проведення гонки найвищої категорії світового автоспорту.

Але коли у 2015 році до календаря після 23 років відсутності повернувся Гран Прі Мексики, який проходить лише за тиждень після гонки на території США, американська гонка втратила значну кількість мексиканських уболівальників.

Остін продовжує демонструвати хороші показники відвідуваності, такі як рекорд 2016 року, коли за три дні вікенду подію відвідали 269 000 глядачів, 80 000 з яких стали свідками концерту Тейлор Свіфт, що пройшов на трасі після кваліфікації.

Однак Боббі Епштейн, промоутер Гран Прі США, бажає щоб його гонка та Гран Прі Мексики відбувалися не один за одним, чого не відбудеться до 2019 року, оскільки вже затверджено календар наступного сезону, де два Гран Прі знову знаходяться поруч.

Етап у Канаді на трасі імені Жиля Вільньова проходить у червні, що було б радикальною зміною для Мексики, яка наразі має свій Гран Прі поряд із Днем Мертвих наприкінці жовтня, і його організатори не мають жодного наміру щось змінювати, оскільки на гонку на Автодромі братів Родрігес минулі два сезони приїздила величезна кількість уболівальників, які створили для Гран Прі величезну рекламу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: