«Верес» на виїзді знищив «Карпати»

«Верес» на виїзді знищив «Карпати»

В матчі 8 туру УПЛ рівненський «Верес» у Львові неочікувано легко розгромив «Карпати»

Перед поєдинком «Верес» випереджав «Карпати» на 3 очки, тому в разі перемоги львів'ян вони б наздоганяли свого сьогоднішнього суперника.

Матч розпочався з атак «Карпат.» На 4 хвилині Гуцуляк класно пробивав у дальній кут – Бандура врятував гостей. Перший удар «Вереса» по воротах відбувся на 17 хвилині. Кобін пробив зі штрафного, проте Підківка впевнено забрав м'яч.

Рахунок було відкрито на 34 хвилині. Кобін подав кутовий, Адамюк виграв верхову боротьбу та скинув м'яч у воротарський майданчик, звідки капітан «Вереса» Борзенко спокійно розстріляв ворота. Через 10 хвилин гості подвоїли результат – Підківка відверто збив Федорчука після виходу сам на сам. Арбітр призначив пенальті, який впевнено реалізував Сергійчук.

Після перерви Серхіо Наварро провів дві заміни, проте це мало допомогло Карпатам. На 54 хвилині «Верес» довів рахунок до розгромного. Кобін увірвався до штрафного майданчика та віддав передачу на Степанюка, яку той спокійно замкнув.

На 74 хвилині той же Сергійчук з центра поля вибіг сам на сам з голкіпером та спокійно реалізував свій момент, довівши рахунок взагалі до непристойного. Ще через 2 хвилини Мірошниченко привіз ще один пенальті, який спокійно реалізував Кобін. На 83 хвилині Геннадій Пасіч, щойно вийшовши на поле, забив шостий (!!!) гол «Вереса».

І лише на 87 хвилині Карраскаль зумів забити гол престижу для Карпат. Якщо після такого ще можна говорити про якийсь престиж...

Після цієї перемоги «Верес» набрав 12 очок та піднявся на 5 місце в УПЛ. Карпати залишились на 10 рядку таблиці з 6 балами в активі.

8 тур

«Карпати» – «Верес» – 1:6

Голи: Карраскаль, 87 – Борзенко, 34, Сергійчук, 44 (пен), 72, Степанюк, 54, Кобін, 76 (пен), Г. Пасіч, 83

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: