Світоліна відповіла, навіщо їздила в Москву. Цитатою Царьова

Світоліна відповіла, навіщо їздила в Москву. Цитатою Царьова
Еліна Світоліна цитує класиків
Іван Вербицький

Еліна прийшла на прес-конференцію в Києві з «друзями з Пітера»

Перша ракетка України Еліна  Світоліна дала прес-конференцію в фойє готелю Hilton у Києві. Захід, названий прес-сніданком, був присвячений відкриттю Фонду Еліни Світоліної, діяльність якого буде спрямована на підтримку юних спортсменів.

У вересні фонд відкрив дитячий табір. Із 400 претендентів, які мали бажання взяти в ньому участь, було відібрано 20 найперспективніших. Їх навчали і проводили майстер-класи. За результатами табору вибрані четверо найобдарованіших – Анастасія Чернякова з Кам'янського, Єлизавета Котляр з Дніпра, Максим Калабишка з Івано-Франківська і Олександр Височенко з Нової Каховки.

На зустріч з пресою Еліна прибула не сама, а з двома «нашими друзями з Пітера». Саме так менеджерів тенісистки Стефана Ґурова і Анну Поповченко представила модератор.

Впродовж спілкування Еліна говорила про те, що трохи засмучена, що залишилася в 2019 році без титулів, що не звертає уваги, наскільки позитивно чи негативно впливає на неї присутність поряд бойфренда Ґаеля Монфіса. І ще на чимало речей, пов'язаних зі спортом, травмами і фондом. З найцікавішого – Світоліна сповістила, що має бажання наступного року виступити на олімпіаді в Токіо і для того буде грати в складі збірної України у Кубку федерацій.

Щось трапилося з акустикою в залі, лише коли досить гучно пролунало питання від «Главкома». Дослівно: «Ваші українські вболівальники в основному негативно відреагували на рішення виступати на Кубку Кремля. Чи не пошкодували ви про цей крок?»

Еліна спершу трохи розгубилася, а потім процитувала одіозного екс-нардепа Олега Царьова зі знаменитого інтерв'ю Романові Скрипіну: «Что?». І після паузи розгублено додала: «Я не розчула вашого питання».

Після того Еліні допомогла модератор, яка  сказала, що відповідь на це питання лунала неодноразово.

Правда, після прес-конференції пані перепросила, сказавши, що не дала спортсменці відповісти, бо формат цієї зустрічі трохи інший.

Іван Вербицький, «Главком»


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: