Усик і Гассієв показали, як починають підготовку до майбутнього бою (відео)

Усик і Гассієв показали, як починають підготовку до майбутнього бою (відео)
Фото взяте з twitter.com

Боксери обмінялися репортажами про підготовку до фіналу WBSS

Претенденти на звання абсолютного чемпіона світу з боксу українець Олександр Усик і росіянин Мурат Гассієв опублікували відеощоденники про свою підготовку до фінального двобою всесвітньої Суперсеріі WBSS, який відбудеться 11 травня у Саудівській Аравії.

Українець вважав за краще знімати себе сам – тому його відео зроблено у стилі «селфі», а Гассієв, схоже, взагалі не збирався «світити» тренування та поїздки, але за нього це зробив телеканал, присвячений боксу.

Відеощоденник Усика починається з кадрів, як його директор зустрічає боксера в Іспанії. По дорозі в орендовану квартиру вони пояснюють, чому обрали цю країну для підготовки – в основному через теплий клімат і наявність тренувального залу, яким володіє їхній знайомий.

Далі Усик ділиться своєю спортивною дієтою – наприклад, зранку він їсть тільки йогурт і горішки, п'є чай пуер. На кадрах є фрагменти тренувань, пробіжок по пляжу. Великий шматок відео присвячений походу Усика та його друзів на матч футбольної команди «Барселона».

Зовсім інше враження залишається від онлайн-щоденника осетинського чемпіона Гассієва – з Муратом один день проводить телеканал «Бокс», група супроводжує його у поїздці до Челябінська. Тут майбутній чемпіон колись починав свою кар'єру.

У столиці Південного Уралу російський чемпіон проводить майстер-класи для маленьких боксерів, надихає дітей займатися спортом, а також зустрічається зі своїми першими тренерами.

Нагадаємо, на кону майбутнього поєдинку буде стояти титул The Ring, а також чемпіонські пояси за версіями WBC, WBO, WBA, IBF. Крім того, переможцю бою вручать спеціальний кубок Мохаммеда Алі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: