Як українських паралімпійців зустрічали на рідній землі після тріумфу у Кореї (відео)

Як українських паралімпійців зустрічали на рідній землі після тріумфу у Кореї (відео)

Самі спортсмени розповіли, що у Пхьончхані українська збірна вчинила фурор

Із тріумфом в Україну повернулась параолімпійська збірна із зимових видів спорту, котра на Іграх у Південній Кореї виборола 22 медалі.

Рідні та друзі спортсменів вирушили зустрічати переможців в аеропорту з традиційними наїдками, а також прихопили із собою квіти та повітряні кульки.

Для зустрічі у «Борисполі» виділили окремий термінал. Там ті, хто чекав на рейс, встигли навіть потренуватися розгортати вітальні плакати.

Мама біатлоніста Максима Ярового приїхала з Миколаєва за дві години до зустрічі – сина вона зустрічала короваєм на вишитому рушнику, котрий виткали протягом тижня.

«Він не чекає цього», - впевнена вона.

Рекордсменка Ігор у збірній  Оксана Шишкова привезла додому одразу шість медалей та зізналася, що нагороди приємні, але нелегкі.

Спортсмени кажуть, що у Кореї українська збірна справді вчинила фурор.

Рідні заледве пробилися до своїх чемпіонів через натовп журналістів і операторів. Усі вони зізнаються, що чекали цієї миті довгих чотири роки.

Паралімпійські тріумфатори кажуть, що вони нарешті вдома, в обіймах рідних, і можуть розслабитись. А вже після всіх вітань та реабілітацій будуть готуватися до наступних звитяг.

Нагадаємо, українські призери Паралімпіади-2018 повинні отримати від держави 90 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: