Герасимов проти Тимошенко. Лідери фракцій в ефірі з'ясовували, хто більший брехун

Герасимов проти Тимошенко. Лідери фракцій в ефірі з'ясовували, хто більший брехун
Інфографіка Артура Герасимова розізлила Юлію Тимошенко

Сварку між Тимошенко і Герасимовим зміг припинити лише ведучий «Свободи слова».

Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час ефіру на телеканалі ICTV посварилась з главою фракції БПП Артуром Герасимовим.

Зокрема, очільник пропрезидентської фракції навів дані про прогули народних депутатів, на основі результатів досліджень організації Комітету виборців України, а також дослідження, опубліковане в журналі «Новое время» про політиків, які найчастіше маніпулюють інформацією. Юлія Тимошенко, за інформацією видання, стала одним з лідерів цього антирейтингу.

Дивитися з 00:59:35

«Це перший раз, коли лідер фракції більшості сам особисто працює «порохоботом», - прокоментувала Тимошенко слова Герасимова.

Вона також зазначила, що лідерами серед політиків, які найбільше говорять правду, згідно з рейтингом «цього журнальчика» є Петро Порошенко та Володимир Гройсман. Очевидно, на думку Тимошенко, вже сам цей факт мав би насторожити вдумливого читача.

Тимошенко окремо підкреслила, що раніше Комітет виборців України очолював Олександр Черненко, який у 2014 році пройшов до Ради від «Блоку Петра Порошенка».

Варто зазначити, що сварку між Тимошенко і Герасимовим зміг припинити лише ведучий «Свободи слова».

Комітет виборців України, натомість,  також прокоментував заяву Юлії Тимошенко:

«2 квітня під час ефіру на «Свободі слова» на телеканалі ICTV лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко висловила сумніви в достовірності даних КВУ щодо участі лідерів фракцій ВР у голосуваннях. Наголошуємо, що всі дослідження нашої організації базуються виключно на даних офіційної статистики, оприлюднених на веб-сайті ВРУ, або ж отриманих у відповідь на інформаційні запити. Кожен громадянин України може переконатися у достовірності цих даних та ознайомитися із ними на веб-сайті Верховної Ради. 
Згідно з офіційними даними, лідер фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко пропустила 94,6% голосувань у 2018 році. Упродовж січня-березня лідер «Батьківщини» проголосувала (натиснула «за», «проти» чи «утрималася») 52 рази із загалом 962 голосувань. Із них у січні – 0 голосувань, у лютому – 20, у березні – 32»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: