Олена Зеленська не стримала емоцій під час інтерв'ю для японського телеканалу (відео)

Олена Зеленська не стримала емоцій під час інтерв'ю для японського телеканалу (відео)
Перша леді України розплакалася в прямому ефірі 
скріншот із відео

Дружина президента не могла стримати емоцій, розповідаючи про загиблу у Вінниці чотирирічну Лізу 

Перша леді України Олена Зеленська розплакалася під час інтерв'ю для японського телеканалу. Вона не змогла стримати сльози, розповідаючи про маленьку Лізу з Вінниці, яка 14 липня загинула через обстріл міста окупантами.

Відомо, що Зеленська була знайома з чотирирічною Лізою. Дівчинка брала участь у зйомках різдвяного ролика. Перша леді розповіла, що малятко була дуже сонячною і життєрадісною дитиною.

«Я навіть не можу, чесно кажучи, повністю описати свої почуття. Це був для мене важкий удар. Я емоційно тримаюся навіть зараз. Тому що навіть зараз, коли я говорю про неї, у мене на очах виступають сльози. Світла і невинна дитина. Дуже боляче», – сказала дружина президента України.

Нагадаємо, вранці 14 липня окупанти запустили ракети по центру Вінниці, вони потрапили в будівлю з офісними приміщеннями. На місці прильотів виникла пожежа, вогонь перекинувся на автостоянку. Всього пошкоджено понад 50 будівель різного призначення і понад 40 машин. Жертвами ракетного удару стали 24 людини, зокрема три дитини. 

Як відомо, під час ракетних обстрілів Вінниці 14 липня загинула маленька дівчинка Ліза.

Днями мама Лізи, яку вбили ракети РФ у Вінниці, прокоментувала загибель доньки.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: