Прихильник Савченко під час засідання суду кинув чобіт у прокурора

Прихильник Савченко під час засідання суду кинув чобіт у прокурора
Надія Савченко у суді

Між активістами та поліцію сталася невелика сутичка

Шевченківський районний суд Києва подовжив запобіжний захід народному депутату України Надії Савченко. Вона перебуватиме під вартою ще щонайменше 60 діб.

Відповідне рішення суд ухвалив у вівторок, 18 грудня, повідомляє theБабель із посиланням на речницю Савченко Тетяну Проторченко.

Після оголошення рішення судді один з прихильників нардепа кинув чобота у прокурора, після чого між активістами та поліцію сталася невелика сутичка.

Відеозапис інциденту з'явився у мережі (з 15:05 хв).

Нагадаємо, в грудні Савченко оголосила сухе голодування.

13 грудня суддя Шевченківського районного суду Києва заявив, що нардеп Надія Савченко, яка перебуває в СІЗО, припинила сухе голодування і частково втратила слух та зір.

Як відомо, 27 листопада Савченко зробили операцію на коліні

Раніше Шевченківський районний суд Києва продовжив ще на два місяці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для Савченко - до 23 грудня.

Савченко затримали 22 березня у Верховній Раді після того, як парламент зняв із неї недоторканність. Нардепу інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, готування до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: