Серіал Гео Лероса. Депутат передав 30 годин відеокомпромату на брата Єрмака

Серіал Гео Лероса. Депутат передав 30 годин відеокомпромату на брата Єрмака
Денис Єрмак під час зустрічей регулярно наголошував на тому, що є братом помічника президента і має можливість напряму спілкуватися з президентом

Під час «співбесід» Єрмак неодноразово заявляв про те, що на нього покладена роль «пропускати через себе» людей, які претендують на посади в тих чи інших галузях

Брат керівника Офісу Президента Андрія Єрмака Денис у серпні-жовтні 2019 року взявся організовувати кампанію по знищенню бізнесу найбільшого приватного порту України «ТІС», що знаходиться в Одесі, і його міжнародних партнерів. Про це свідчать відеозаписи, які нардеп Гео Лерос передав журналістам Bihus.Info.

У розпорядженні журналістів опинилося близько 30 годин прихованої зйомки численних зустрічей Дениса Єрмака та його помічників з потенційними кандидатами на високі державні посади, що відбувалися в серпні-жовтні 2019-го. Під час цих «співбесід» Єрмак неодноразово заявляв про те, що на нього покладена роль «пропускати через себе» людей, які претендують на посади в тих чи інших галузях.

Діапазон цих галузей виявився доволі широким – від податкової в районному центрі Рівненської області до Міністерства інфраструктури та «Енергоатому». Єрмак регулярно наголошував на тому, що цю функцію він виконує, бо є братом помічника Президента і має можливість напряму спілкуватися з Президентом і очільниками правоохоронних органів, «кладучи їм на стіл» ту чи іншу інформацію.

Як відомо, учора, 31 березня, глава Офісу президента провів брифінг, на якому прокоментував останній корупційний скандал за участю свого брата. Однак, його відповіді лише спровокували появу нових фотожаб.

Варто зазначити, що глава Офісу президента на брифінгу не дуже чітко коментував корупційний скандал.

Нагадаємо, 29 березня, нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос виклав відео, на яких брат глави Офісу президента Андрія Єрмака – Денис Єрмак – обговорює питання призначення на різні державні посади.

Відео депутат Лерос виклав у Facebook. Реакція Єрмака не забарилася. «Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Geo Leros», – написав глава Офісу президента у Facebook.

Як повідомлялось, Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) відкрила справу через корупційний скандал, пов'язаний з головою Офісу президента України Андрієм Єрмаком. Провадження відкрито за фактом можливого зловживання впливом під час призначення осіб на посади до органів державної влади.

Згодом стало відомо, що ДБР порушило справу щодо нардепа Героса, який оприлюднив «плівки Єрмака».

Як відомо, президент Володимир Зеленський не збирається реагувати на скандал з оприлюдненням відеозаписів, на яких брат очільника Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює призначення на державні посади. 

«Ви хочете, щоб президент реагував на кожен пост у фейсбуці?», - так відповіла речниця Офісу президента Юлія Мендель питанням на питання журналіста «Главкома» про те, чи слід очікувати реакцію на скандальне відео від глави держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: