«У нас у всіх запалення легень». Митрополит Павло визнав факт спалаху хвороби у Лаврі

«У нас у всіх запалення легень». Митрополит Павло визнав факт спалаху хвороби у Лаврі
Митрополит Павло: «Ми не ангели, ми маємо також право хворіти»

«Ми знаходимось під контролем лікарів». Настоятель Лаври записав відеозвернення

Настоятель Лаври митрополит Павло записав відеозвернення до вірян, щоб розвіяти «чутки, що в Лаврі щось відбувається» і що «намісник Лаври сильно захворів».

Відповідне відео, записане митрополитом, ймовірно, ще 4 квітня, у день тестування на коронавірус, опублікувала Релігійна правда.

«Я перебуваю під наглядом лікарів, і братія так само. Ми не ангели, ми маємо також право хворіти, хоча і не хотілося б», – сказав намісник.

<INTERACTIVE_MAP=8532/>

Коментуючи повідомлення про те, що Лавра закрилась на карантин, митрополит Павло заявив:

«Ми не закрили її власними руками… Ми просто зробили, щоб ви не переймалися, не боялися. Бо є ще й братія, яка також боїться, щоби не знаючи, чи є у нього щось чи немає… бо тільки сьогодні зробили тести більшості братії, тому ворота Лаври закриті на цей час, щоб стихла уся ця чума 21 століття», – сказав митрополит.

«Прошу ще раз тих, хто розпускає чутки: ми живі, ми здорові. Так, у нас всіх є і запалення легенів, і вірусні… моменти, не знаю, як їх назвати… грипи. Але ми переносимо усе це», – запевнив намісник.

Нагадаємо, станом на 9:00 7 квітня в Україні 1462 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 45 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 143 нові випадки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: