Як Гройсман під час засідання уряду вчив життя міністра Омеляна

Як Гройсман під час засідання уряду вчив життя міністра Омеляна
Володимир Гройсман

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що міністр інфраструктури Володимир Омелян не має перешкоджати роботі «Укрзалізниці». Він також зазначив, що найближчим часом буде підписано необхідні документи про перепідпорядкування «Укрзалізниці» уряду

Про це прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на засіданні уряду в середу.

«Як прем'єр-міністр я зроблю все для того, щоб українська залізниця була успішною. Можете це записати зараз і відслідковувати. І це те, що має нас об'єднувати, а перетворювати на таке не варто. Може, в апараті міністра можна чварами займатися, а не тут. Уряд прийняв рішення і я його підпишу про підпорядкування «Укрзалізниці» уряду», - сказав Гройсман.

Він закликав Мінінфраструктури готувати всі необхідні для цього нормативні документи.

Глава уряду нагадав, що кілька років є при владі, але ніколи не зіштовхувався дуже тісно із роботою «Укрзалізниці». Гройсман запитав у Балчуна, де він працював останніх п'ять-сім років і, почувши його відповідь, констатував: «Тобто був шефом... вантажної залізниці». Прем'єр-міністр запитав у міністра інфраструктури, де працював він останніх п'ять років. Після відповіді Омеляна Гройсман зазначив: «Тобто ви не були дотичні і у вас, на жаль, немає експертного досвіду на залізниці».

«Міністр – це серйозна особистість, і він має допомогти, підтримати та привести до успіху. Міністр не може дозволяти собі особистих відносин щодо підлеглих», – наголосив глава уряду.

Нагадаємо, сьогодні під час засідання Кабміну Омелян і Балчун обмінялися критичними висловлюваннями щодо їхньої діяльності на своїх посадах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: