На вулиці Замостянській оновлять трамвайні колії за чотири мільйони гривень

На вулиці Замостянській оновлять трамвайні колії за чотири мільйони гривень

Заміна старих рейок відбудеться у рамках комплексної реконструкції алеї по вулиці Замостянській

За понад чотири мільйона у «Вінницькій транспортній компанії» збираються закупити конструкційні матеріали та приладдя для нової трамвайної колії.

Відповідний тендер опублікували на сайті публічних закупівель сьогодні, 28 лютого. Витратити на все готові щонайбільше 4 267 285 гривень. 

Згідно із закупівлею, «Вінницька транспортна компанія» має закупити трамвайні рейки (з очікуваною вартістю щонайбільше 2 419 920 грн), шпали та комплектуючі (за 1 337 365,20 грн), а також стрілочний перевід за 510 000 гривень

Зазначено, що граничний термін поставки – 5 квітня 2018 року. Уся продукція має відповідати технічним та якісним вимогам і мати відповідні сертифікати, посвідчення та інше.

Між іншим, зауважимо, що це вже друга закупівля – першу було скасовано самим замовником через перерахунки та необхідність зменшення ціни з понад 5,8 до 4,2 мільйонів

Як розповів директор транспортної компанії Михайло Луценко, ці рейки, шпали та інші комплектуючі призначені для прокладання нової трамвайної колії по вулиці Замостянській. Нагадаємо, що саме алею від будинку побуту «Ювілейний» до 45-го заводу цьогоріч збираються комплексно реставрувати за прикладом проспекту Космонавтів. 

Тендерні пропозиції приматимуть до 16 березня, після чого відбудеться відкритий аукціон з визначення постачальника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: