Стали відомі нові подробиці конфліктів у Гніванській міській раді

Стали відомі нові подробиці конфліктів у Гніванській міській раді

Засідання викликало великий резонанс у громаді

Розпочалося все з того, що на сесію прийшли активісти з громадського руху «Народна Воля», які заявили про порушення законодавства - конфлікт інтересів у Гніванській міській раді.

Міський голова Гнівані заявив, що для того, щоб бути присутнім на сесії, потрібно було зареєструватись заздалегідь, тому запропонував депутатам провести сесію у закритому режимі.

Після закриття сесії, її продовжили в кабінеті у мера, де депутат Максим Берещук і раптово без пояснень вдарив депутата Сергія Сергієнко.

Не менш резонансною для громади виявилася і наступна – 25 сесія, яку у Гнівані провели 14 лютого. На цю сесію також приїхали представники громадського руху «Народна Воля». Головною темою для обговорення стало звільнення директорки школи, яку, за словами представників школи та батьківського комітету неправомірно звільнили за вимоги голови райдержадміністрації.

Після обговорення цього питання на сесії знову підійняли питання кар'єру. Депутат Вінницької міської ради, присутній на сесії, розповів гніванчанам скільки мільйонів недоотримує їхня громада через низьку орендну ставку, виставлену кар'єру.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: