Олег Скрипка розповів, як дивом урятувався від російських ракет у Вінниці

Олег Скрипка розповів, як дивом урятувався від російських ракет у Вінниці
Внаслідок ракетної атаки на Вінницю загинуло щонайменше 20 людей
фото з відкритих джерел

Артисти гурту «Воплі Відоплясова» планували зустріч у місці, куди влучили ракети

Сьогодні у Вінниці мав відбутися концерт українського гурту «Воплі Відоплясова». Артисти планували зустріч з організаторами концерту у місці, в яке сьогодні влучили російські ракети. Про це розповів фронтмен гурту Олег Скрипка на своїй сторінці у Facebook.

За словами Олега Скрипки, артистів від можливої загибелі відділяли якихось 10 хвилин.

«Сьогодні мав відбутися наш концерт на підтримку України в місті Вінниця. Ми мали намір відвідати військових, як це відбувається в кожному місті, в яке ми приїжджаємо з благодійними концертами. Ми мали зустріч із організаторами заходу в місці попадання ракети, нас врятувало 10 хвилин часу», – написав він.

Артист також дорікнув російській пропаганді через чергову брехню щодо цілей ракетних ударів у Вінниці.

«Поки ворог бреше про ліквідацію ще однієї воєнної бази, ми бачимо на власні очі реальність їх «рятівної спецоперації» – 20 загиблих та 90 поранених. Ракетні удари рашистів по Вінниці влучили у паркувальний майданчик поблизу Будинку побуту «Ювілейний» та частково зруйнували медично-діагностичний центр. Світла пам’ять всім загиблим... Не забудемо, ніколи..., – написав Олег Скрипка.

Концерт групи «ВВ» мав відбутися сьогодні о 19 годині.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що загинув один із членів команди співачки Roxolana, ще один – отримав поранення. У момент прильоту вони перебували в центрі міста біля Будинку офіцерів, куди й потрапили ракети. Команда артистки готувалася до концерту, який мав відбутися у Будинку офіцерів у Вінниці 17 липня.

Як відомо, Росія завдала ракетні удари по центру Вінниці сьогодні, 14 липня, вдень. Три російські ракети «Калібр» поцілили в Будинок побуту, медичний центр і Будинок офіцерів, який є культурним і концертним центром міста. Також постраждали розташовані поряд житлові будинки.

Наразі відомо про 20 загиблих і 90 поранених. Серед жертв атаки – маленька дівчинка та її мати. Заступник голови ОП Кирило Тимошенко повідомив, що жертвами стали троє дітей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: