Google закриває Play Music: як перенести музику на новий сервіс (інструкція)

Google закриває Play Music: як перенести музику на новий сервіс (інструкція)

Поки користувачі будуть мати доступ до обох сервісів – Play Music та YouTube Music

Компанія Google почала запрошувати користувачів переходити на основний музичний сервіс YouTube Music

Компанія Google вирішила закрити свій музичний потоковий сервіс Play Music, натомість плейлисти радять перенести в YouTube Music.

Про це повідомляється у блозі компанії.

Компанія почала запрошувати переходити на основний музичний сервіс, щоб надалі вони могли перенести в YouTube Music всі свої плейлисти і бібліотеки з Google Play Music, поки він не закрився остаточно.

«Поки користувачі будуть мати доступ до обох сервісів. Ми хочемо переконатися, що у кожного буде час перенести свій музичний контент і звикнути до YouTube Music, тому будемо надсилати багато повідомлень протягом цього року доти, доки користувачі більше не зможуть мати доступ до Google Play Music», — повідомляють в компанії.

Всі користувачі сервісу отримають лист на e-mail, під яким вони зареєстровані в сервісі. У листі будуть міститися докладні інструкції про те, як почати перенесення повної історії і контенту, а також подкастів на новий сервіс.

9d3.

Для перенесення треба завантажити додаток YouTube Music, натиснути кнопку перенесення в YouTube Music, після чого ваші завантаження, покупки, додані пісні та альбоми, особисті плейлисти, лайки і дизлайки, радіостанції та особисті налаштування будуть перенесені.

До слова, Google визнав окуповані території Донбасу Росією і пояснив це.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: