В Україні вже можна встановити MIUI 12 на смартфонах Xiaomi

В Україні вже можна встановити MIUI 12 на смартфонах Xiaomi
Щоб встановити MIUI 12 необхідно просто завантажити файл нової операційної системи і після завантаження, зробити його установку з використанням оригінального програмного забезпечення

Новітнє програмне забезпечення адаптоване для України, підтримує українську мову, а також містить у собі повний набір всіх сервісів Google Play

Менш ніж через два тижні після презентації нової прошивки MIUI 12 на території Китаю, вийшла її бета-версія, яку можуть встановити на свої телефони всі бажаючі.

Новітнє програмне забезпечення адаптоване для України, підтримує українську мову, а також містить у собі повний набір всіх сервісів Google Play.

Щоб встановити MIUI 12 необхідно просто завантажити файл нової операційної системи і після завантаження, зробити його установку з використанням оригінального програмного забезпечення. Також існує альтернативний спосіб установки прошивки, що рекомендує використовувати китайська корпорація Xiaomi.

2_472_47

Зробити установку MIUI 12 у вигляді стабільної бета-версії абсолютно офіційно можуть власники флагманських телефонів Mi 9, Mi 9T і Mi 9T Pro, які вже досить давно продаються на полицях українських магазинів. Щоб отримати доступ до нової ОС необхідно залишити спеціальну заявку, вказавши адресу облікового запису Mi ID, модель мобільного пристрою, мову необхідної прошивки та адресу електронної пошти, куди надійде лист після успішного схвалення заявки. Після цього можна заходити в розділ «Оновлення ПЗ» в настройках телефону Xiaomi, де, в свою чергу, повинно відобразитися пропозиція скачати і встановити бета-версію нової операційної системи. Оформлення заявки займає менше хвилини, однак її схвалення відбувається вручну, тому зайняти воно може кілька годин або навіть днів.

Нова операційна система в особі MIUI 12 містить в собі цілу масу різних особливостей, які роблять її кращою серед усіх, які коли-небудь випускала компанія Xiaomi. Так, користувачі отримують доступ до розширених налаштувань режиму Always-On Display, до безлічі можливостей кастомізації, до поліпшеного зовнішнього вигляду інтерфейсу, до повноцінної темної темі оформлення Dark Mode, до нового додатку камери, а також до багатьох інших переваг, серед яких посилення системи захисту, підвищення стабільності, збільшення швидкодії і багато іншого. Одна з головних «фішок» нової прошивки – це функція «Супершпалер» (Super Wallpaper), яка робить шпалери єдиними для робочого столу і екрану блокування, так як разом з анімацією вони плавно переходять один в одного.

1_114

Всього до нової прошивки оновиться близько п’яти десятків різних моделей смартфонів з різних цінових категорій, починаючи з вкрай дешевих бюджетних, випущених ще багато років тому, і закінчуючи новітніми моделями, які тільки-тільки надійшли в продаж.

У межах китайського регіону оновити до нової операційної системи компанія Xiaomi збирається всі свої телефони до кінця червня, причому мова йде про фінальну стабільну версію прошивки MIUI 12. Проте, що стосується України, Європі та інших країн, де потрібна глобальна версія нової операційної системи, то вона, швидше за все, вийде для всіх телефонів до кінця липня 2020 року, тобто з затримкою на один місяць.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: