Росія ліпить «героя спецоперації» із ексрегіонала-зрадника Журавко (фото)

Росія ліпить «героя спецоперації» із ексрегіонала-зрадника Журавко (фото)
Ексрегіонал Журавко перетворився на героя війни у Росії
фото: Дмитро Суворов/Facebook

Журавко підозрюють в організації викрадань та зґвалтувань

Ексрегіонал Олексій Журавко, який свого часу втік з України у Росії, перетворився там на «героя» війни. Про це повідомляють соцмережі.

Журавко від народження має інвалідність через відсутність двох кінцівок, а рашисти подали  вроджені вади ексдепутата як травми, отримані на війні. От тільки своєму «славнозвісному» герою Росія чомусь не подарувала протезів, а випустила  межі люди на возику на колесах, певно ще розробки 50-х років минулого століття.  

«За героя Колчаківських фронтів видали особу інваліда від народження Олексія Журавко. З багатою кримінальною біографією», – йдеться у повідомленні.

На фото актор Дмитро Харатян гордо тисне руку липовому ветерану, якого підозрюють в організації викрадань та зґвалтувань.

«Це найкраща реклама війни, яку я коли-небудь бачив. У відповідності з духом часів, «Можем повторить» і все таке. Вступайте до лав добровольців і отримаєш в подарунок возик на колесах п'ятдесятих років минулого століття», – написав один з коментаторів.

До слова, у травні Журавко активно брав участь у святкуванні головного свята окупантів «Дня побєди» у Херсоні з місцевими колаборантами Кірілом Стремоусов та Володимиром Сальдо.

Нагадаємо, російські загарбники, які контролюють Херсон і частину Херсонської області, підозрюють у отруєнні високопоставленого колаборанта Володимира Сальдо обслуговуючий персонал.

Читайте також: Борислав Береза: Регіонал-втікач Журавко досі впливає на Херсонську область

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: