Путін про можливу зустріч із Трампом: Як тільки, так відразу

Путін про можливу зустріч із Трампом: Як тільки, так відразу

Путін прагне наповнити зустріч із Трампом «конкретним змістом»

Президент РФ Володимир Путін заявив, що солідарний зі своїм американським колегою Дональдом Трампом з питання про необхідність саміту, відзначивши, що місце переговорів не має значення, головне - наповнити їх конкретним змістом, повідомляють російські ЗМІ

«Президент Сполучених Штатів сам неодноразово говорив про те, що вважає таку зустріч доцільною. Я підтверджую, це так і є насправді», - сказав Путін на прес-конференції в неділю в китайському Циндао за підсумками саміту Шанхайської організації співробітництва.

«Як тільки, так відразу: як тільки американська сторона буде готова, відразу ця зустріч відбудеться», - підкреслив Путін, зазначивши, що з приводу місця він з Трампом предметно не говорив.

«Багато країн виявляють бажання надати нам таке сприяння - це і деякі європейські країни, такі як Австрія, мабуть, іншого я не чув, але мені здається це питання технічне. Важливо, щоб ці зустрічі, якщо вони відбудуться, були наповнені конкретним змістом», - підсумував російський президент.

У березні Трамп повідомив, що його зустріч із Путіним може відбутися невдовзі, але відтоді відносини США і Росії далі погіршилися через конфлікт у Сирії і отруєння у Великій Британії колишнього російського шпигуна і його дочки, в чому Захід звинуватив Москву.

Раніше The Wall Street Journal з посиланням на інформацію неназваної європейської посадової особи повідомила, що президент РФ Володимир Путін розглядає можливість організації своєї зустрічі з Дональдом Трампом у Відні та обговорював це питання з канцлером Австрії Себастьяном Курцем.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп вважає, що відновлення формату «Великої вісімки» за участю Росії дозволить встановити «мир у світі» та буде корисним для всіх членів нинішнього формату G7.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: