У Греції дострокові парламентські вибори також будуть у липні

У Греції дострокові парламентські вибори також будуть у липні
Прем'єр Греції вирішив провести (дострокові парламентські, - ред.) вибори 7 липня, щоб не перешкодити проведенню вступних іспитів у вузи

Дострокові парламентські вибори в Греції відбудуться 7 липня.

Прем'єр-міністр Греції Алексіс Ціпрас прийняв рішення провести дострокові парламентські вибори в країні 7 липня. Про це заявив представник грецького уряду Дімітріс Тцанакопулос, повідомляє Ekathimerini.

Зазначається, що дострокові парламентські вибори в Греції відбудуться 7 липня.

«Рішення прем'єр-міністра таке, щоб провести (дострокові парламентські, - ред.) вибори 7 липня, щоб не перешкодити проведенню вступних іспитів у вузи», - сказав він.

Рішення про проведення виборів було прийнято після провалу правлячої партії прем'єра Ціпраса «Сіріза» на виборах в Європейський парламент.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Греції Алексіс Ціпрас після того, як стало відомо, що очолювана ним партія Коаліція радикальних лівих сил поступається на виборах в Європейський парламент опозиційної «Нової демократії», оголосив про проведення в країні дострокових парламентських виборів.

За даними Міністерства внутрішніх справ Греції після підрахунку майже 40% бюлетенів, «Нова демократія» набирає 33,32% голосів і може отримати 7 місць в Європарламенті, а правляча «Сіріза» - 23,89% (6 місць).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: