Внучка Лукашенка вийшла заміж (фото)

Внучка Лукашенка вийшла заміж (фото)
Лукашенко на весіллі внучки
Фото: Пул першого

Весілля відсвяткували в колі рідних і найближчих, всього в ресторан запросили майже 70 гостей

Старша внучка президента Білорусі Олександра Лукашенка 23-річна Вікторія вийшла заміж. Про це повідомляє наближений до влади Telegram-канал Пул першого.

Глава держави привітав Вікторію та її обранця з днем весілля. Президент зазначив, що молодята тепер «пишуть свою історію». Пул першого також опублікував весільне фото, на якому зображені Лукашенко, його внучка і її чоловік.

Зазначається, що весілля відсвяткували в колі рідних і найближчих, всього в ресторан запросили майже 70 гостей.

Фото: Пул первогоФото: Пул первого

Вікторія є старшою дочкою сина Лукашенка Віктора, який очолює Національний олімпійський комітет Білорусі. Всього у білоруського лідера троє синів і семеро онуків.

До слова, що нещодавно Володимир Путін після зустрічі з Олександром Лукашенком «розкритикував рівень інтеграції Росії та Білорусі».

Раніше йшлося про те, що президент РФ Володимир Путін і Олександр Лукашенко домовилися, що ціна на газ для Білорусі на наступний рік не буде підвищена і залишиться на рівні 2021 року.

Нагадаємо, російський політолог Олександр Бєлковський розповів, що відбувається у відносинах Путіна й Лукашенка.

Як повідомлялося, Бєлковський заявив, що президент Росії Володимир Путін не бачить потреби витрачати час на зустріч із президентом України Володимиром Зеленським, щоб владнати стратегічні питання, вважаючи, що той нічого не вирішує.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: