Закритий для польотів аеропорт Вільнюса перетворили на автокінотеатр

Закритий для польотів аеропорт Вільнюса перетворили на автокінотеатр

На перший сеанс автокінотеатру подивитися корейський фільм «Паразити» на екрані розміром з п’ятиповерховий будинок зібралися кілька сотень гостей

В аеропорту Вільнюса показали кіно

Після скасування через коронавірус майже всіх польотів аеропорт Вільнюса, який минулої осені оригінально прорекламували, Став місцем тяжіння для любителів кіно – на пероні аеропорту в середу ввечері відкритий автокінотеатр. Про це повідомив портал «Балтійський курс».

«Ми завжди знаходимося в пошуку нових унікальних місць і вражень. Про аеропорт ми мріяли вже давно, але можливість з’явилася тільки зараз, коли авіація зупинилась», – розповів організатор автокінотеатру, керівник кінофестивалю Kino pavasaris Альгірдас Рамашка.

На перший сеанс автокінотеатру подивитися корейський фільм «Паразити» на екрані розміром з п’ятиповерховий будинок зібралися кілька сотень гостей. Але скоро продавати квитки будуть всім бажаючим.

Рамашка розповів, що для відкриття автокінотеатру в аеропорту необхідно було юридично змінити кордони аеропорту, отримати дозволи, отримати частоти FM, щоб глядачі могли слухати звук у себе в автомобілях. Однак експеримент визнали успішним і тепер обговорюється можливість відкриття автокінотеатрів в інших аеропортах Литви.

Уряд планує дозволити польоти 13 травня. Поки аеропорт не почне працювати в повну силу, кіно і польоти один одному не завадять.

Як повідомлялося, названо терміни відновлення зйомок українських фільмів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: