Геннадій Москаль Ексголова Закараптської ОДА

Демонструвати відео вбивства в «Каравані» - це дикунство

Країна їде з глузду.

Країна їде з глузду. Оприлюднення відео убивства охоронців в торговому центрі «Караван» викликало в мене шок. Я не розумію, для чого міліція зливає таке відео в Інтернет і на телебачення? І про яку таємницю слідства тепер можна говорити? Це абсолютна дурість і тупість, бажання прославитись абсолютно дурним способом. Адже без дозволу слідчого, який веде цю справу чи без дозволу прокурора ніякий матеріал кримінальної справи не може бути оприлюднений.

Якщо цю людину (злочинця) треба опізнати, треба показати її обличчя, одяг, але показувати весь процес вбивства і розстрілу – це дикунство і повна втрата професіоналізму нинішнього Міністерства внутрішніх справ. Таке відео могло бути показаним лише під час судового засідання.

Тільки вдумайтесь, такі кадри дивляться діти. Руками міліції ми перетворюємо сьогодні телебачення і Інтернет в криваве реаліті-шоу. Мені здається, вся країна потихеньку з розуму сходить. Я пропрацював 36 років в системі МВС. І якби таке хтось зробив в попередні роки, то першим вилетів би з роботи.

Крім цього, ця жахлива історія покаже дурість деяких народних депутатів, які вносили законопроекти про вільний обіг зброї в Україні. Їх не цікавило, що половина українців другу половину перестріляє і одна половина буде лежати на цвинтарі, а друга буде сидіти за це у в’язниці. Я виступав категорично проти цього закону і, слава богу, його вдалося спільними зусиллями призупинити його розгляд. Тому що вже ешелони зі зброєю були на кордоні України.

Якщо суспільство в депресивному стані, а в Україні саме так і відбувається, навіть медики це визнають. Кожен п’ятий українець має проблеми з психікою від тієї соціальної, економічної, політичної ситуації, в яку його загнала влада. То про яку зброю, по-перше можна говорити? А по-друге, таке відео можуть розповсюджувати лише психічнохворі.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: