Зураб Аласанія Генеральний директор Національної телекомпанії України

Дебати Філатова і Вілкула: просто не буде

Сьогодні в Дніпропетровському Національному Університеті о 19.30 UA:ПЕРШИЙ починає прямій ефір Національних Дебатів між кандидатами

Сьогодні в Дніпропетровському Національному Університеті о 19.30 UA:ПЕРШИЙ починає прямій ефір Національних Дебатів між кандидатами, яки вийшли в другий тур: Боріс Філатов -- Олександр Вілкул.

Просто не буде.

Штаб Олександра Вілкула досі не надав ані згоди на участь, ані відмови від неї. Чекатимемо до старта прямого ефіру. В разі відсутности одного з учасників план Б передбачає вдвічі від запланованного скороченний час (себто, 35 хв.), і дебати формату "всі проти одного". "Всі" -- це аудиторія, експерти, соцмережі.

Боріс Філатов, який заздалегідь офіційним листом погодився на участь в Дебатах, після вчорашніх подій скоріше за все буде намагатися використати Національний ефір для висловлення позиції. Чи вдастся втримати формат, який практично не містить політичних питань -- тепер залежить від модератора. Анітрохи в ньому не сумніваюсь -- бо це Сергій Рахманін.

PS -- до речи: соцмережі -- це ж ви і є. Отут по лінку питаннячка, яки ви поставили учасникам.

PPS -- що значить "Нічого не ставили"?! То давайте!

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: