Білорусь перетворюється на федеральний округ Росії

Українець Павло Гриб, який зник у Білорусі

Цікаво закрутилась історія з Павлом Грибом, викраденим в Білорусі. Більше ніж просто історія про підставу на романтичному підґрунті

1. Чарівна баришня із вконтактика зізналась, що працювала за наводкою ФСБ. Це спростовує заяви захисників і юзерів соцмережі, що Вконтакте соцмережа вне политики, где я только торгую ползунками и выкладываю 100 рецептов из муки. За аватаркою спокусниці із Сочі, яка обіцяє романтику на пляжі може бути офіцер ФСБ. Тому добре, що попри істерики діяльність Вконтакте і Однокласників таки обмежили. Про повне закриття не йдеться, оскільки маса народу ще там сидить через різні додатки.

2. Павло пропав у Гомелі, а білоруські ЗМІ повідомили, що українець в управлінні ФСБ по Краснодарському краю. Є питання, настільки суверенна і незалежна республіка Білорусь. Бо такі історії посилюють враження, що наш сусід федеративний округ Росії, а батька його Лукашенко - тимчасовий губернатор. Від того: прогулянки по Мінську, Гомелі такі ж небезпечні, як візити в Крим чи Росію.

3. Учора оприлюднили сценарій навчань «Захід-2017». За задумом креативщиків в світі п**дець через міжнаціональні, етнічні та територіальні претензії і тепер на Росію і Білорусь спокусилися НАТО і католики. Ми уже чули ці історії навесні 2014 про утиски мовних меншин, натівських негрів на танках і бандерівців, які ешелонами ідуть на Донецьк, еге ж? Добре, що у підсумку втратили лиш Крим і половину Донбасу, а не пів-України.

4. Хоча білоруські чиновники запевняють, що російські війська після навчань поїдуть додому, путінський законопроект у Госдумі каже більше. Документом пропонують дозволити РФ розмістити комплекси протиповітряної оборони на кордоні з Україною. У тому, що кнопкодави в Госдумі благословляють ініціативу фюрера, сумніву нема.

5. На щастя, наші офіційні особина історію з неблагополучними сусідами реагують більш-менш адекватно. У Генштабі нарешті навчились неприємні історії, а чітко окреслили масштаби лиха, що насувається з півночі. «По завершенні навчань частина цих військ залишиться на території Республіки Білорусь. При цьому існує висока ймовірність, що під час навчань будуть розгорнуті пункти прихованого зберігання озброєння, військової техніки і матеріально-технічних засобів». Все це має тиснути на Україну психічно, морально, військово. Відбивати бажання щось робити за стандартами НАТО. І врешті - відлякувати від нас НАТО.

7. Секретар РНБО Турчинов повідомив, що на оборонку в 2018 теж дадуть не менше 5% ВВП, «це стає бюджетною аксіомою». Добре, що в пориві усіх урядів побільше дать на соціалку і дотувать кумів-друзів-куроводів не забули по реально важливе.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: