Історія про те, як бідна Україна спонсорує бюджет країни ЄС і НАТО

Раніше до бюджету Латвії уже перерахували 50 мільйонів євро коштів Арбузова

«Привіт! Думаю, буде цікаво», — пише знайома з Латвії, надсилаючи статтю про долю 25 мільйонів євро, виведених із України, які Латвія хоче конфіскувати у свій бюджет.

Отже, за рік Україна так і не надала переконливих доказів, що це українські кошти, вкрадені з бюджету.

Але по ходу реальні власники грошей не здаються. Як пише, знайома, «є вирок суда, що гроші треба внести в бюджет Латвії. Але, компанія «Imex provider», зареєстрована в Брітанських Вирджинах, на рахунку кого гроші знаходяться, подала в суд Satversme (тіпу Констітуційний суд) за норму, яка не дозволяє їм ознайомитись з матеріалами суда. Суд частково задоволив позив «Imex provider».

Як відомо, раніше до бюджету Латвії уже перерахували 50 мільйонів євро коштів Арбузова.

«Тут мова ідеться за ще 25 млн, арештованих в банку «Reģionālajā investīciju bankā» які надлежать декільком компаніям, в тому цислі і «Imex provider». Тобто, на мою дурну голову, виходить так, що «Imex provider» боротися в суді Латвії за ці гроші і, як що вирок суда буде позитивний для «Imex provider», то їхній рахунок разморозять і гроші вони отримають, а вот уряд УА не має претензій і те, що це суттево гроші казни так і не зміг довести».

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: