Ми дограємося, що миротворчий контингент буде із колишніх бойовиків «Сомалі»

Коли кілька депутатів коментували майбутній закон про деокупацію, вони мають подумати, що кожне необережне слово перетворює важливий закон в «письмо на деревню дедушке»

Закон про деокупацію може стати стратегічним документом. Якщо все буде так, як в липні обіцяв секретар РНБО Турчинов. Закріпимо за ОРДЛО статус окупованої території, створюємо єдиний штаб для управління силовиками. Визнаємо Росію агресором, щоб не було умнічанія «у нас АТО, не война».

Можна ж тупо злити стратегічну ідею в унітаз, коли депутати-популісти щодня змагаються у коментуванні закону, якого в очі ніхто не бачив. Не читав. Уявлення немає, хто його актуальний автор: РНБО чи Банкова.

Коли кілька депутатів коментували майбутній закон про деокупацію, який чомусь уже називають «про реінтеграцію», як Медведчук рік тому пропонував, вони мають подумати, що кожне необережне слово, гучний піар перетворює важливий закон в «письмо на деревню дедушке».

Вчора Путін трактував по-своєму пропозицію з миротворцями в законі і ось які загрози виникли:

1. Доручив МЗС внести резолюцію в Раду безпеки ООН. Легкі рішення, позитивні рішення для України неможливі за РФ в РБ. Але поки наші політики піаряться на тому, що ще в раду не внесено, Путін поставив високу планку для переговорної позиції. 

2. Неможливо не визнавати РФ стороною військового конфлікті на Донбасі. Тянути з цим рішенням, відморожуватись. Інакше ми допіаримось, що миротворчий контингент буде із колишніх бойовиків «Сомалі» та вежливых людей, які понадягають блакитні каски.

3. Путін своїм рішенням закладає свиню на майбутнє. Можливо, навіть обнуляє її. Я готовий на компроміси, я готовий чути пропозиції європейських партнерів, однак Україна проти. Тому і її не підтримуйте.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: