На кого розраховані феєричні спічі Надії Савченко

Надія Савченко

Військовий переворот це те, чого якраз не вистачає і так добре підкошеній війною країні

Феєричні спічі Наді Савченко мають дві мети.

1. На будь-яке звинувачення в підготовці терактів і держперевороті розказуй про снайперів, яких водить за собою Парубій або Турчинов із Пашинським. «Я бачила, як Парубій заводив снайперів в готель «Україна», — продовження улюбленої байки Москви про самовідстріл на Майдані. На недавню річницю введення окупаційних військ її озвучило опудало легітимного Януковича. Увірувавших у цю байку дуже багато: адепти Мураєва, любителі конспірології, просто люди без власних думок, яких тотальна більшість — і це факт психології. Є лідери і творці думок, а є гаврики, які із задоволенням поїдають цей фаст-фуд)

2. Надя утверджує думку, що підрив ради це нормально. Військовий переворот це те, чого якраз не вистачає і так добре підкошеній війною країні. Заклики Наді взяти та підірвати раду, як би ми не любили депутатів, погана теза. Бо якраз те, що ту ж попередню гібридну раду не взяли під запоребриковий контроль і рада швидко вирулила із п*здеця та безвладдя 18-20 лютого 2014 року. Інакше федеративним округом і ЛДНР могли б бути не лише Крим і кусень Донбасу, а й вся Україна.

PS Я тут шукала різні цікаві коментарі для своїх ефірів на Еспресо, як легко можна дурманити людей героїчними образами, маніпулюванням національними символами і образами Жанни д‘Арк. Елементарні знання соціології, психології і сценарної майстерності в руках політтехнологів і ЗМІ дають фантастичні результати. Три місяці агресивної кампанії — і зірку героя та депутатство отримала в навіть пачка тампонів)

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: