Надя, Юля та корови - рудимент, який ще вражає бабусь, але байдужий молодим

Юлія Тимошенко

Марафон на каналі дружка Азарова може лише надихнути вас сісти на дієту і піти в спортзал

Вони здатні заради влади на усе. Вони здатні на усе заради благ, якими можна похизуватися в е-деклараціі: картинами, годинниками, колекційним вином і мощами святих...

  • Бігати марафони на каналі дружка Азарова Мураєва.
  • Бити морду Бойку перед телекамерами.
  • Впадати в кому і кутатися в ковдру.
  • Їсти землю на трибуні.
  • Дружити і пити із простроченим Охендовським.
  • Знімати недоторканість із Новинського аби через 10 місяців він відкрив свій перший готель в Києві.
  • Випускати на День Незалежності Максакову, яка голосувала за анексію Криму.
  • Вони легко мінятимуть партійні значки, одягатимуть вишиванку із ательє, ходитимуть зграєю на панахиди за АТО і на день голодомору.

Дупа Савченко збирає більше лайків чим фаховий юридичний коментар по антикорупційному суду. Фейковий чек із депутатської столови і довжина спідниць журналісток завше цікавіші за марудну роботу тих одиниць, що справді працюють в раді над законами і їх висвітленням. Зачіски, жакети і брудні напівкримінальні розбірки дутих публічних облич - це усе те, що прямо впливає, який секонд-хенд оберуть в ради наступних скликань.

Але є театр, а є реальність. Марафон на каналі дружка Азарова може надихнути вас сісти на дієту і піти в спортзал. Але - обрати цих двох ще на багато років «ні». 

Маневри для піару: заплів косу-розпустив, набрав вагу - покачався, невичерпні, але я набагато більше поважаю людей, які налагодили з нуля логістику оборони в часи війни, творців Прозоро, волонтерів Калинівки та людей, які за власною ініціативою слідкують за судами по сепарам і псевдоелітою ОРДЛО. Поява останніх надія на майбутнє. Надя, Юля, земля та корови - рудимент, який ще вражає бабушок, але байдужий молодим.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: