Проти медичної реформи, але за підвищення зарплат та престиж

Гарна зарплатня і достойні умови праці не прийдуть після походів на мітинги, які виступають за збереження нинішньої ситуації

Я бачила чимало мітингів учителів і медиків хоч проти фашистів, хоч за євроінтеграцію Януковича, хоч за актуального державного топа, для котрого безвольні бюджетники були дешевше ніж «тітушки» і «бабушки».

І сьогодні відчуваю якусь огиду, бо свого часу через лікарські помилки не стали інвалідами я і батько. Я могла лишитись без ноги, він сліпий. А тут явно акція не «за краще», а за збереження тухлого трупа української медицини.

«Реформа вбиває медицину», «медику - зарплату», - убиває оця інфантильність самих медиків. Гарна зарплатня і достойні умови праці не прийдуть після отаких походеньок на консервуючі мітинги. Лише ламаючи старі правила: від навчання в профунівері до списку офіційних платних послуг можна змінити свідоме каліцтво в українських лікарнях. А це мітинг хоче зберегти усе старе, компенсуючи **здець невеликою надбавкою до зарплати.

Я не знаю, як можна не поважати себе і роки втрачені на медосвіту, захищаючи стабільність імені Богомолець та Бахтєєвої. 

І дозволити очолити колону мітингарів льовочкінському клоуну Капліну.

 

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: