Замах на Мосійчука: бентежать гумористи, які жартують про трагедію

Ігор Мосійчук

Я йшла, коли Мосійчук, Бала і охоронник Мосійчука тусувались в холі. Ніщо не віщувало двох жертв і боротьбу за життя на операційному столі

Як кажуть, же суи Еспресо. Бентежить розгул гумору щодо трагічних подій. Шокують вимоги берегинь жіночої статі виселити канал із житлового будинку аби не заважав мешканцям терактами.

Камон. Так можна виселити бульвар Шевченка, Соломянку і Бесарабку, бо там теж підривали/убивали Вороненкова, Шаповала і Махаурі.
Може, просто треба вилізти із кокона і визнати, що безпеки і миру нема. Є війна, є диверсії, є загрози там, де їх не не чекаєш.

Я йшла, коли Мосійчук, Бала і охоронник Мосійчука тусувались в холі. Ніщо не віщувало двох жертв і боротьбу за життя на операційному столі.
Був буденний ефір на актуальні теми.

Це ще добре, що жертв не було більше. Наші редактори і режисери люблять тусити на тому самому вході, де вкипіла кров людська. Наші журналісти часто проводжають і паралельно зустрічають гостей. І ведуть з ними довгі розмови. Сама така. 

Тому бажаючі пошутить можуть засунути свої жарти до дупи. А роботу в ефірі продовжимо.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: