Затримання провідника Бугайчука: кожен українець, який опиняється в Росії, є ціллю для ФСБ

Тепер за звичайного провідника Росія проситиме Україну звільнити декількох своїх головорізів

Затримання провідника потягу «Ковель-Москва» Сергія Бугайчука у Москві і клепання статті за «продаж зброї» залізне свідчення, що в «Лефортово» може попасти кожен лише через те, що він українець.

Бугайчук їхав не за власним бажанням. Не на заробітки. Не до родичів. Не зробить селфі на фоні храма Христа Стасітєля.

Людина була на роботі. Вини тут нема, а стаття мінімум на десятку років у колонії намальовується.

Я частенько запрошую на ефіри родичів політв’язнів, або правозахисників, які лупають цю невдячну тему. Їх дивляться менше ніж пафос про тотальне зубожіння і тарифний геноцид, навіть із подробицями про тортури і вишукані методи вливу: ми тебе моримо голодом, а потім слідчий приносить бутерброд аби лиш ти підписав зізнання у тероризмі.

Але це ще одна деталь, що кожен переїхавший україно-російський кордон — буде лабораторною мишею ФСБ. Упевнена, коли РФ приготується до обміну — за простого провідника проситимуть трьох матьорих головорізів або авторів мєстечкових народних республік.

Недавно журналістка Мар’яна П‘єцух писала про волинське село, де більшість чоловіків поїхали на заробітки до Москви. Є іронія життя, що волинянин якраз під час виконання службових обов`язків поповнив список політв’язнів.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: