Денис Казанський Журналіст

Карнавал мумій. Вікторе Андрійовичу, вперед!

Віктор Ющенко

Усі так глузують з гіпотетичної участі Віктора Ющенка у майбутніх виборах президента, ніби у нас всі інші кандидати - свіжі, молоді та перспективні.

Мертві бджоли не гудуть, кажете? Справді? А ви результати соцопитувань бачили?

Чим відрізняється кандидат з найбільшим президентським рейтингом від Віктора Андрійовича? Чи не разом вони прийшли у Кабмін вперше у 1999 році? Чи не є Юлія Тимошенко такою самою людиною з минулого, без особливих досягнень на державних посадах?

А звідки наш президент Петро Порошенко? Та з тієї ж самої помаранчевої команди Віктора Ющенка. А інший рейтинговий кандидат - Анатолій Гриценко де працював? Ну ви в курсі...

Рабинович, Бойко - люди з інших кланів, але такі самі привиди з минулого, які нарубили капусти у 90-х, а у 2000-х пішли у політику. Перший відмотав строк за махінації ще за часів СРСР, як Янукович. Другий очолював Нафтогаз та сидів на схемах у 2002 році, майже в той самий час, коли Ющенко очолював Кабмін. Більшість українських політичних важковаговиків у політиці вже по 17-20 років.

Тож, Андрійовичу, вперед! Ти не будеш чужинцем на цьому карнавалі мумій. В Україні мертві бджоли гудуть.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: