Терористи штурмують наші позиції

В останню добу в АТО було серйозне загострення в зоні роботи 58-ої бригади.

Це напрямок від Трьохізбенки, Кримського і до Жолобка. Працювала сепаратистська артилерія і були штурми наших позицій. Серед наших втрат мені відомо про трьох загиблих і не менше трьох поранених. Але позиції на місці, бій закінчився о 7-ій ранку.

Другий напрям, де цієї ночі було спекотно — це зона 92-ої бригади — Мар'янка і Красногорівка. Там була спроба вибити військових з кількох наших позицій, працювали міномети, самохідна артилерійська установка і піхота сепаратистів. Теж невдало і теж із великими втратами з їхнього боку. Хоча у нас по цьому напрямку троє загиблих.

По іншим напрямкам відносно спокійно. Хоча в районі Широкіно теж стріляли, просто не було настільки гострих подій, як на попередніх напрямках. Ще були досить жорстокі бої в районі Пісків.

З чим пов'язаний такий штурм терористів? У Красногорівці спроба штурму і вибиття нас із наших позицій для мене виглядає дивно. Взяти Красногорівку такою кількістю зброї як застосували терористи — не можна. Так само як і вибити нас із кількох позицій. Тим більше, що вони понесли значно більші втрати ніж ми. Тому в чому був задум такого наступу — незрозуміло. Два роки тому ми мали подібний штурм Мар'янки, коли сепаратисти вибили нас із одної-двох позицій, але ціною колосальних втрат зі свого боку. Зараз теж схожа історія. Правда, у них не вийшло забрати наші позиції, але зате маємо втрати серед наших військових.

У терористів втрати у рази, бо вони наступали, а ми відстрілювалися. На наших трьох загиблих у терористів приходиться більше десяти.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: