Олексій Голобуцький Заступник директора «Агентство моделювання ситуацій»

Росіяни хочуть нас залякати. І ось чому їх чекає провал

Дрони-камікадзе атакували Київ вранці 17 жовтня
фото: КМДА

Про ранкову атаку тих кількох недозбитих «Шахедів»

Пишуть, нібито Суровікін задіяв дрони-шахіди, щоб максимально збільшити психологічний тиск на українців, остаточно позбавити цивільних відчуття безпеки і позбавити військових впевненості, що їхні родини в тилу бодай у відносній безпеці. Тобто, домогтись тотальної деморалізації українців («думки вголос» про «маленьку таку тактичну ядерну бомбочку» – теж з цієї серії).

По факту це знов критична помилка оцінки реакцій. Те саме, що з «за три дні, зустрічатимуть з квітами як визволителів від київського режиму».

Всюди, на всіх ресурсах, в усіх соцмережах я бачу тільки одну психологічну реакцію українців: «ти встиг стрільнути?», «у вікно бачив – а стріляти не було чим, треба купити!», «я не встиг, а брат стріляв, тільки не влучив, треба тренуватись!».

Тобто, ніхто так як Путін не спонукав українців до усвідомлення нації. І ніхто так як Суровікін не мобілізував українців на збройну протидію ворогу в тилу.

Дякуємо, звісно. Але помстимось все одно кожному і жорстоко.

Читайте також: 

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: