Ігор Луценко Народний депутат 8 скликання

Як Україні реагувати на звіт про катастрофу MH17?

Нехай нам наша влада іще раз пояснить, з ким ведуть офіційні переговори її офіційні представники у Мінську – з тими самими убивцями і терористами, що збили той самий Боїнг?

От учора ми офіційно почули те, що знали завжди. Що малазійський Боінг збили з підконтрольної терористам території, і що терористам Бук надала Росія, що батальйон ополчєнцев «Восток» охороняв пускову установку під час її страшної місії. Що керували усім цим трагічним дійством співробітники російських спецслужб. Це все озвучили європейці.

Питання у тому, яка буде реакція українців?

Врешті, які будуть наші дії на дипломатичному фронті? Чи будуть і надалі наші дипломатичні відносини з державою-терористом де-юре на найвищому дипломатичному рівні, що є ознакою взаємної приязності у стосунках між двома країнами?

Чи буде і далі діяти у повному обсязі, за нашої згоди, договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією? Чи буде й надалі там залишатися абзац, у відповідності з яким ми з терористичною країною маємо «відносини на взаємній повазі та довірі, стратегічному партнерстві та співробітництві»?

Чи не є це блюзнірством по відношенню до усіх, кого вбила Росія на Сході України? Врешті, нехай нам наша влада іще раз пояснить, з ким ведуть офіційні переговори її офіційні представники у Мінську – з тими самими убивцями і терористами, що збили той самий Боїнг?

Перед ким (за її словами «альтернативи Мінську немає»!) представники України взяли зобов’язання надати особливий статус окремим районам Донеччини та Луганщини – перед тими самими убивцями Боїнга, терористами, котрі контролюють ці райони? Чи перед державою, спонсором терористів?

Це, у відповідності до Мінських угод, саме цим злочинцям, котрі збити малазійський лайнер, ми маємо виплачувати гарантований пай з державного нашого бюджету, їх надалі називати «місцевою владою, судами та правоохоронними органами»?

А не вбивцями і терористами, якими вони є.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: