Сергій Висоцький Народний депутат 8 скликання

П'ята колона Медведчука - гангрена «русского міра» в українському тілі

Віктор Медведчук

«Я персонально готовий підтримати кожного кандидата, який проголосить незмінний евроатлантичний курс та реально візьметься за боротьбу за п’ятою колонною»

Подія дня - це не висунення Петра Порошенко. А з’їзд медведчуківської п’ятої колони. На якому товариш Кум проголосив курс на здійснення кремлівського плану по федералізвції країни та створенню «автономного регіону Донбас». 

Я готовий підтримати на виборах президента діючого голову держави. Але за умов не віртуальної, а реальної боротьби із п’ятою колонною.

В Петра Порошенка є усі засоби для того, щоби видалити гангрену руського світу із українського тіла. СБУ та ГПУ - достатній інструментарій для такої політичної хірургії. 

І для того, щоби провести цю операцію достатньо навіть того терміну, який залишився до першого туру. Для послаблення впливів Путіна і його кума на Україну достатньо навіть буде дати команду свому оточенню вийти із спільного нафтового бізнесу. Чи принаймні не блокувати створення парламетської комісії по втручанню Росії у вибори. 

Дозволяючи Медведчуку його антидержавну діяльність задля контрасту та перемогу на президентських виборах президент підставляє Україну під удар на виборах парламентських. Медведчук не повинен бути частиною легальної української політики. І мені все одно яка особа на посаді президента реалізує цей план. 

Я персонально готовий підтримати кожного кандидата, який проголосить незмінний евроатлантичний курс та реально візьметься за боротьбу за п’ятою колонною. Якщо цією людиною виявиться діючий голова держави - тоді це тільки посилить його перспективи до переобрання.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: