Тарас Козак Експерт

Видають дурницю за велику перемогу. Що не так з Бюро економічної безпеки

Бюро економічної безпеки викликає незадоволення у деяких представників українського бізнесу
фото з відкритих джерел

Як БЕБ гроші для держави заробляв

Прочитав заяву Бюро економічної безпеки. Браві правоохоронці відзвітували про закінчення спецоперації. Вони вилучили «товарні знаки у компанії відомого російського олігарха на 2 млрд грн». Рішенням районного суду м. Києва, товарні знаки передано до АРМА.

Це вони про Фрідмана і Альфа-груп таке пишуть.

Я довго і гучно сміявся. Що мене так розсмішило?

У цій заяві смішно все:

  1. Російські товарні знаки (ТЗ) в Україні зараз нікому не потрібні. Вони просто токсичні. Сам Альфа-банк з цієї причини змушений міняти назву на Сенс-банк.
  2. Оцінка держорганом цих ТЗ понад 2 млрд грн знецінює інші звіти про вартість вилучених активів, підриває довіру до держави.
  3. АРМА повинна буде виставити нікчемні ТЗ на торги. Навіть якщо хтось захоче їх купити, ціна буде в тисячі разів нижча за оцінку. АРМА буде виправдовуватися, чому так дешево продають державне майно.

Тепер серйозно.

Дуже прикро, що серйозні державні органи займаються маячнею за кошти платників податків. Ще й видають дурницю за велику перемогу.

Читайте також: 
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: