Олександр Турчинов Політик, державний діяч

Чорнобиль нашого часу

Сьогодні ми згадуємо тих, хто зробив все можливе і неможливе, щоб мінімізувати наслідки найбільшої техногенної катастрофи в історії людства

34 роки тому сталася Чорнобильська катастрофа, яка назавжди змінила життя мільйонів людей. Ця трагедія не лише зачепила Україну та сусідні з нею країни - вона вплинула на весь світ. 

Останні пожежі в Чорнобильській зоні додають нам не тільки хвилювання, але, в першу чергу, нагадують про той біль та страждання, яких зазнали герої, рятуючи світ від страшних наслідків вибуху на атомній станції у 1986 році.  

Сьогодні ми згадуємо тих, хто зробив все можливе і неможливе, щоб мінімізувати наслідки найбільшої техногенної катастрофи в історії людства. 

Як тоді, так і сьогодні ми пересвідчилися, що світ став настільки вразливим, а всі ми - настільки близькі один до одного, що відстань від п’яти рукостискань скоротилася до відстані одного кліку, до відстані одного подиху та дотику.  І від того, наскільки свідомі та відповідальні твої дії може залежати доля не лише твоєї сім’ї, а й усього людства.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: