Валерій Пекар Український підприємець і громадський діяч

Про комбатів у політиці та сміттєві баки

Передвиборче

Передвиборче №1. Про комбатів.

Комбати в парламенті - це добре. Так, вони не фахівці. Але вони мають дві речі. По-перше, принципи, бо за ці принципи вони проливали кров, чи були готові її пролити. По-друге, нюх на брехню, зраду, маніпуляцію - адже без такого нюху комбатом стати неможливо. Ці дві речі, цього досить.

Передвиборче №2. Про сміттєві баки.

Я принципово проти знущання над людською гідністю шляхом засовування у сміттєвий бак. Але я також проти знущання над людською гідністю і життям шляхом розбивання голови кийками, викрадання і катування, обстрілювання із снайперських гвинтівок, "Градів" та мінометів тощо. Гарантії життя, гідності і недоторканості мають бути для всіх однакові.

Ті люди, які заперечили недоторканість інших, голосувавши за закони 16 січня, не мають почуватися недоторканими самі. Їм нема чого робити у постмайданівській політиці. Якось треба це пояснити. Краще пояснити словами. Я хотів би, щоб вони почули.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: