Віктор Андрусів Політичний та громадський діяч

Місяць Суровікіна. Три «досягнення» російського генерала

Командувач об'єднаного угрупування військ РФ в Україні Сергій Суровікін
фото з відкритих джерел

Зараз російськими військами командує автор їх провалу в Херсоні

Цього тижня якось не помітно минув місяць на посаді командувача об’єднаних російських військ генерала, а за сумісництвом корупціонера, Суровікіна.

О, скільки пафосу і онанізму здійснили пропагандисти в момент його призначення. Деякі з них досі люблять лизнути йому фразами типу «все стало гораздо лучше».

Що ж, підіб'ємо підсумки:

  1. Російські війська залишають Херсон. «Неймовірне» досягнення і військовий геній Суровікіна. Обгрунтував – це особливостями ситуації. Але є один момент. Саме Суровікін командував угрупуванням військ Юг і організовував оборону в Херсонській області. Виходить, що зараз російськими військами командує автор їх провалу в Херсоні.
  2. Розпочав бомбити енергетичну інфраструктуру. Насправді ні, це рішення було прийнято ще до його призначення. Але навіть це стало тотальним провалом. Хоча бомбардування таки досягли цілей і завдали серйозних руйнувань в енергетиці, головна ціль змусити українців до переговорів не була досягнута. Більше того, жодних протестів, обурень, падіння підтримки влади чи ЗСУ не відбулось. «Без світла, але без вас».
  3. Досягнув утилізації морпіхів в Павлівці. Можливо єдиний наступ, здійснений за час командування Суровікіна – це наступ в Павлівці. Наслідки відомі: втрати були настільки великі, що морпіхи написали відкритого листа. Результати самого наступу станом на сьогодні залишаються практично нульові.

Що ж, давайте подякуємо російській корупції, яка приводить до командування ось таких гівногенералів.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: