Вікторія Сюмар Народна депутатка України

Українці ставлять крапку на російському імперіалізмі

Путін мріяв відновити імперію, але отримав по зубах
фото з відкритих джерел

Щодо нафти і газу – це буде остання зима, коли світ ще не позбудеться від російської залежності

Прямо зараз українці ставлять крапку на російському імперіалізмі, який доти тримався на «сілє русского оружія».

Прямо зараз остаточно рушиться радянська імперія, яка вже не має жодного шансу.

Прямо зараз українці позбавляються багатовікового постколоніального комплексу, демонструючи на весь світ – Ми нація переможців! Ми здатні ламати хребет колоссам.

Це прямо зараз роблять тисячі українців зі зброєю в руках на сході і півдні.

І це дає унікальний шанс країні – розірвати коло історії, стати регіональним лідером, отримати перспективу не просто швидкої відбудови, а побудови нової системи.

Ми маємо для цього – єдність нації, усвідомлення своїх цінностей в пріоритетів і геополітичну субєктність.

Настав той час, коли один скаже: – Слава Україні! І мільйони відповідатимуть: Героям Слава!

А крім того, розпад Росії. Тема, про яку все частіше говорять в світі. Бо стає очевидним: це точно відбудеться за нашого життя.

Сила російської держави завжди трималась на двох речах: міфові «про сілу русского оружія» і на нафтогазових доларах.

Після ганебного відступу з Київщини і Харківщини «русскоє оружіє» нікого не вражає. Щодо нафти і газу – це буде остання зима, коли світ ще не позбудеться від них залежності.

Вона буде важкою, але розвинені країни зроблять все можливе для диверсифікації і переходу на альтернативні джерела енергії. Це до речі, прискорить черговий технологічний перехід, але не в Росії, яка лише ставатиме все більш відсталою.

Закрита санкціями і візовими обмеженнями федерація почне кипіти «в середині». І рано чи пізно це соціальне напруження майде гарантовано вийде через «повстання» окремих етнічних груп. Напевно, перший дзвіночок – це програш Єдиної Росії в Якутії, яка стала одним з основних постачальників гарматного м’яса для війни в Україні.

Історія має почуття гумору: Путін, мріючи поновити радянську імперію, покінчить з Російською Федерацією в її нинішньому вигляді, лишивши її уламки десь біля підніжжя Китайської імперії.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: