«Там, де нас нема». Заклик Вакарчука допомогти придумати назву його майбутньої партії, закінчився конфузом

«Там, де нас нема». Заклик Вакарчука допомогти придумати назву його майбутньої партії, закінчився конфузом
Користувачі соцмережі запропонували Святославу Вакарчуку сотні назв партії 

Серед пропозицій, зокрема, були такі назви: «Не йди!», «Я не готовий», «Слава, просто спiвай!»

Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук запропонував людям допомогти йому з вибором назви для його політичної партії і пообіцяв за кращий варіант приз — примірник написаного від його руки тексту пісні «Скільки нас» із автографом.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістці Соні Кошкіній.

«Я звертаюся до людей, може ви запропонуйте назву для нашої майбутньої команди? Ну не «Океан Ельзи» ж мені її називати? Не важливо, якою буде далі її роль, але назва — це дуже відповідально. І я буду радий побачити ваші відповіді. Хто знає, може, якусь із назв ми оберемо», — заявив він.

Пізніше Кошкіна у себе в Facebook запропонувала допомогти Вакарчуку й оголосила конкурс, проте в соцмережі своєрідно сприйняли заклик про допомогу і видали безліч жартів на тему політичного курсу, який Вакарчук НЕ озвучив в інтерв'ю.

Користувачі соцмережі запропонували сотні назв. Журналісти відмітили найсмішніші, серед яких: «Не йди!», «Я не готовий», «Слава, просто спiвай!», «Рішучі гальма», «Флегматони вперед», «ВИА — Вакарчук Исполняет Амебу», «Здамся з боєм», «Блок Шредингера», «Там, де нас нема», «Слава — Україні!» та «EffeсtZero».

Раніше стало відомо, що співак Святослав Вакарчук заявив, що не братиме участі у виборах президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: