У Кременчуці закрили ліцей через кір

У Кременчуці закрили ліцей через кір
Показник щеплення проти кору серед учнів загальноосвітніх закладів складає 95,8%

Карантин триватиме до кінця тижня

У Кременчуці з 28 січня протягом тижня в ліцеї №5 введено карантин через кір. Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міської ради.

«Карантин у ліцеї №5 триватиме протягом тижня. За цей час у закладі освіти будуть проведені профілактичні заходи щодо недопущення поширення цієї хвороби», - йдеться в повідомленні.

Також, директор департаменту освіти Геннадій Москалик заявив, що на сьогодні показник щеплення проти кору серед учнів загальноосвітніх закладів складає 95,8%, а серед вихованців дитячих садків залишаються не щепленими 1,2 % вихованців.

За його словами, від сьогодні батьки всіх невакцинованих дітей отримають повідомлення про необхідність проходження щеплення проти кору.

«У Кременчуці від початку 2019 року зареєстровано 7 випадків захворювання на кір, з яких 2 – діти. Діти, які захворіли на кір, у декретований період, а саме, 12 місяців і 6 років не були щеплені», - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, з кінця грудня в Івано-Франківській області зареєстровано 768 звернень з підозрою на кір. Інтенсивний показник захворюваності (показник поширеності – ред.) становить 55,92 на 100 тисяч населення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: