День бабака: у мережі кепкують із окупантів, яких вкотре розбили під Чорнобаївкою (фото)

День бабака: у мережі кепкують із окупантів, яких вкотре розбили під Чорнобаївкою (фото)
«Побачити Чорнобаївку і померти». Очевидно, таким гаслом керуються рашисти
фото з відкритих джерел

Українські вояки вже неодноразово знищували техніку та живу силу рашистів на цьому аеродромі

Збройні сили України 18 березня вчергове завдали удару по військовому аеродрому у селі Чорнобаївка, що на Херсонщині. За попередніми даними, знищено передовий командний пункт 8-ї загальновійськової армії південного військового округу РФ. Цей напрямок відповідав за ОРДЛО.

Усе б нічого, однак українські вояки вже неодноразово знищували техніку та живу силу окупантів на цьому аеродромі. Що змушує росіян постійно стягувати сюди свої ресурси – невідомо.

Мережа з цього приводу вибухнула мемами. Користувачі вправляються у дотепах, а також намагаються спрогнозувати, скільки разів рашисти ще повернуться у Чорнобаївку.

«Побачити Чорнобаївку і померти», «Намолене місце», «День бабака», Після перемоги Чорнобаївка стане туристичним містом», – жартують у мережі.

Нагадаємо, що в Україні триває 23-й день повномасштабної війни, розв’язаної путінською Росією.

Як повідомляв «Главком», втрати російських військ з початку повномасштабного вторгнення в Україну склали понад 14 тис. військовослужбовців, а також 450 танків і більше 100 вертольотів. На жодному з напрямків наступу російська армія не досягла стратегічного поступу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: